Vi fik nye døre og vinduer i København

Det var en fantastisk god nytårs aften, men desværre var vi så uheldige ad der var begået hærværk mod vores hus.

alle vores døre og vinduer var blevet smadret og derfor var vi på udkig efter nye døre og vinduer i København, vi fik fat på et tømrerfirma ved navn Felix byg AS.

Det var ikke nogen fed fornemmelse at komme hjem til et hus hvor alle vinduer og døre var knust, men det var sådan vi startede det nye år.

Vi fik hurtigt en aftale i hus med den pågældende tømrer i København og  de var utrolig hurtige til at få produceret de døre og vinduer som vi skulle bruge i vores hus.

Her kan du se hvordan du kan vedligeholde dine døre og vinduer:

Vi ved at der har været mange sager hvor der har været begået hærværk i vores kvarter og derfor har vi valgt at skrive om det her på vores blog.

Skulle du være så uheldig at der er sket skader på dit hus i forbindelse med nytårs aften og har brug for en tømrer i København så kan vi til en hver tid anbefale dig at gøre brug af Felix Byg A/S de er dygtige og faktisk også utrolig billige med deres arbejde.

En dygtig tømrer i København

Vi er fuldtud tilfredse med den service og det arbejde som vi har fået udført af dem.

Du kan på billedet her under se vores nye vinduer og døre som vi er meget stolte og glade for.

Vinduer og døre

Det skal lige siges at vores forsikringsselskab dækkede skaderne på vores hus, men stadig utroligt at folk skal ødelægge andres ting af bare for at have det sjovt..

Her kan du læse mere om den tømrer i København som vi benyttede udskiftning af vores nye døre og vinduer. Læs mere her om Felix Byg A/S