Blikkenslager i København og Vvs på Amager

Det var ved at være tid til at vi fik nye inddækninger på vores gavle så derfor havde vi forhørt venner og bekendte om de havde en ide til en god blikkenslager i København som vi kunne benytte til opgaven.

Vores valg faldt på den her blikkenslager Fra København

Det var ikke det nemmeste for os at finde en blikkenslager for vi har aldrig før benytte sådan en til noget, men nu var vores inddækninger på vores knapper ved t væres så dårlige at det kun var et spørgsmål om tid før de var gennemtærede og så ville der helt sikkert ske en vandskade.

Blikkenslager

Det var sink som var brugt til at inddække vore kanapeer med ,men vi havde i samråd med blikkenslager København valgt at det denne gang skulle inddækkes med kobber, for det passede beder ind i det look som vi hade givet huset.

Det var en billig blikkenslager

Vi hade faktisk ikke forhørt os om prisen på de inddækninger så vi var sgu noget spændte der regningen skule betales , men vi fik os en meget positiv overraskelse for det viste sig faktisk at det var en billig blikkenslager vi havde fået fat på.

Det er ikke sidste gange vi benytter der den blikkenslager for det arbejde han udførte var til et 12 tal og prisen var helt i bund.

Også vvs på Amager

Jeg har senere ladt mig høre at det er muligt at benytte ham til alt vvs arbejde på hele Amager og omegn og det er også billige priser han har på vvs arbejde.

Jeg har selv en lejlighed på Amager hvor det snart er nødvendigt med nye vandrør på toilettet og i bryggerset, da der næsten ikke er noget tryk på vandet, så derfor vælger jeg at benytte ham til VVS Amager og dermed spare en masse penge i forhold til hvis jeg skulle ud og vælge en anden vvs-mand på Amager.

Vvs amager

Jeg har snakket med ham om det og han siger det er pga at vandrørende er gamle og der derfor er meget kalk og rust i rørene.

Det er muligt for dig at se mere her på han hjemmeside hvis du selv skal bruge en blikkenslager elle vvs mand I København eller på Amager.