Vælg den rigtig el terassevarmer

Hos terrassevarmeren.dk kan man få alt inden for el terrassevarmer

Det smarte ved deres varmelamper er, at de istedet for gas, kører på el. Så kan det være at man tænker; “Hey, det må da blive dyrt i el? “, men svaret er nej. For deres terrassevarmere koster nemlig kun 2,85 kr. i timen!
Det kan også være at man tænker at man hellere vil have en gas, fordi det er det de fleste kender til, men vi kan af vores erfaringer fortælle at infrarøde stråler virker så meget bedre. Vi var for nyligt ude og spise hos nogle venner, hvor vi drak aftenkaffe på deres terrasse.

Terrassevarmer solamagic

Smarte el terrassevarmer

Her havde de så en gas kørende varmelamper, men den virkede ikke nær så godt som vores egen. Dette satte tankerne i gang hos mig, og jeg blev derfor nødt til at skrive til Terrassevarmeren.dk for at få svar på, hvorfor vores terrassevarmer var bedre en deres.

Det viser sig så at en el terrassevarmer fra Terrassevarmeren.dk er udstyret med den nyeste teknologi indenfor infrarøde kortbølge-stråler, hvilket vil sige, at varmen ikke bare rammer den tommeluft, men de objekter der er foran den. Det er helt fantastisk hvad teknologi kan i dag. Jeg vil derfor anbefaler jeg varmt Terrassevarmeren.dk, som at være det sted du skal købe din terrassevarmer. Udover de fantastiske produkter, er det også en super godt opstillet hjemmeside som også har et chat forum, hvor du har mulighed for at få hjælp til dit køb af en terrassevarmer. 5 stjerner fra mig.

Der er mulighed for at købe en varmelampe fra Solamagic hos dem se denne kategori med Solamagic terrrassevarmere.