Et flyttefirma ud over det sædvanlige

Jeg vil gerne her fortælle lidt om et fantastisk flyttefirma i København De var utrolig hjælpsomme og flittige og de mente bestemt ikke at jeg skulle belaste min ryg ved at hjælpe til. Da mine børn betyder alverden for mig betød det også rigtig meget at se hvor søde og rare de var overfor mine to små børn.

Selvom mine børn stod i vejen eller snakkede for meget til dem så var de alle fire simpelthen så gode med børn og de var så flinke mod dem.

Et flyttefirma i København som ikke kun gør deres arbejde med et smil, men også tager hensyn til arbejdsmiljøet, er et kæmpe plus for mig! Jeg synes det er vildt fedt at der stadig findes folk som elsker deres arbejde og på samme tid kan dele glæde ud, for det betyder rigtig meget for kunder som mig.

Søde flyttemænd

Udover deres varme og flinke personligheder var deres kompetencer også helt i orden! De løftede kasserne og satte dem af med forsigtighed og det var tydeligt at de passede på mine flyttekasser og møbler.

NemTrans et flyttefirma der kan det hele

Til andre enlige mødre, ældre folk, unge folk eller bare folk der ikke kan klare dette job alene – så er flyttefirmaet NemTrans lige noget for dig! At få en oplevelse som denne, gør at det med at flytte ikke er så slemt igen! Og mine børn fik bestemt også en god oplevelse ud af situationen. Så hvis du leder efter et flyttefirma i København som tilbyder fantastisk service og masser af glæde så kan NemTrans klart anbefales!

Se flere oplysninger på dem her:

Nem Trans
John Tranums alle 9 st.tv
2770 Kastrup

TLF +45 22767806